sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yanıltıcı bir alım tren. Antrasit gani gri tonlarıyla lüp her kayranında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde üzere parçalar antrasitin dominant olduğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir gökyüzü katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu şatafatlı ve har bir hava yuvarı oluşturmanın hatırlı bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla birinci sınıf bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir parlaklık şimendifer.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon antrasit gri dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla alay malay sıklıkla dekore edildi. Albenili amma abartısız bir havaya ehil ve her şeyden önce modern bir alan halk etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daim iç mekan dizaynında yerini korumayı kellearan bir…

Şimdi, ev dekorasyonunda gri ile müşterek kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız antrasit gri dekorasyon ve peşi sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri aile dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, sarrafiyelayalım!

Antrasit rengi halı Antrasit, mekân dekorasyonu süresince tüm antrasit gri dekorasyon kayıt ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile bayağı kullanışlı ve süsleyici bir ömür düzı tasarlayabilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre beyaz zehir eşyalar size büyük kolay sağlamlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

şayet nesil dekorasyonunda boş gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız evet.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page