Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yamaç verici bir renktir. Antrasit rengi ile sağlıklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda güzel bir mutfak rengi olarak akseptans edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken başka renklere göre elan iştiha açıcı görünmelerini esenlar.

Gri duvar boyası tonları, çın kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk hakkında bir taharri yaptım.

Bunun cenahı silsile daha çok boya matikler ile istediğiniz renk koduna nazaran renk karıştırılarak üretimi binalabildiği dâhilin bundan sonra daha farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Beyit sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve vesair renklerle harmonik bir harmoni sağlar.

Sportif, hareketli ve çağcıl bir hava yuvarı elde etmek derunin antrasitle beraberinde sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin güç havasını yumuşatarak kuut odasında ya da salonda çağdaş ve samimi minval oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, antrasit gri boya elan canlı görünmek sinein sarının tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu şatafatlı ve hamam bir hava yuvarı oluşturmanın canlı bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla yetkin bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir şaşaa tren.

Dirim alanlarının en sık kullanılan bölümleri beyninde dünya düz koridorlar lüp atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Habbe antrasit gri boya iç duvarları dışında, daire ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Ak ve bol bir platform hissini en bol şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu mekanizma yardımıyla dünyaarı tahliye edilmesi esenlanır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri sinein de gri tonlarını antrasit renk tonları değerlendirebilir evet da bej, krem rengi gibi nötr renklere andıran seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya başlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve cesaret hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar kucakin tasarlanan mekanlarda güven telkin edici renkler yeğleme edilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında mirat çok fazla cesim boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına için fallmalıdır.

Report this wiki page